Acasă Programe PC gratuite Antivirus gratuit Windows: iată cele mai bune programe care vă protejează calculatorul...

Antivirus gratuit Windows: iată cele mai bune programe care vă protejează calculatorul de viruși

Download cel mai bun antivirus gratuit 2019 care vă protejează calculatorul Windows de malware, virus, spyware, trojan și ransomware.

24
0
Download cel mai bun antivirus gratuit pentru PC Windows.

Protecția calculatorului împotriva amenințărilor provenite de pe internet depinde, inevitabil, de alegerea unui antivirus bun, capabil să protejeze sistemul de operare Windows atunci când se accesează site-uri sau fișiere infectate cu viruși.

Sunt disponibile numeroase soluții de securitate puternice și eficiente care reușesc să curețe calculatorul de viruși și să evite instalarea altor amenințări.

Unele soluții de securitate sunt contra cost, dar multe dintre acestea oferă și o versiune gratuită. În acest articol găsiți o listă cu programe antivirus gratis, care pot să vă protejeze foarte eficient calculatorul de orice amenințare, cum ar fi virus, malware, spyware, trojan sau ransomware.

Care este cel mai bun antivirus gratuit? Alegerea unui program de securitate este strâns legată de modul vostru de a folosi calculatorul, deci este greu să se facă un top antivirus, pentru că unor utilizatori li se poate părea un antivirus mai bun decât altul.

Această listă cu programe antivirus gratis se bazează în primul rând pe testele făcute de AV-Test, o companie care compară cele mai bune programe de siguranță, iar al doilea criteriu în baza căruia a fost redactat acest articol este numărul de opțiuni disponibile gratis.

Kaspersky Free

Să începem cu una dintre cele mai convingătoare soluții de securitate, Kaspersky, considerat de foarte mulți utilizatori și numeroase reviste de specialitate drept cel mai bun antivirus pentru Windows.

De reținut că în versiunea gratuită Kaspersky folosește același motor antivirus, deci Kaspersky Free oferă aceeași protecție eficientă împotriva virușilor precum în versiunea premium.

Kaspersky Free mai oferă protecție în timp real împotriva amenințărilor precum virus, spyware, trojan, malware și din 2018 a introdus și protecție împotriva programelor ransomware.

Pe lângă protecția deosebit de eficientă, Kaspersky Free analizează site-urile web în timpul navigării pe internet și atenționează utilizatorul în cazul în care accesează site-uri potențial periculoase.

Kaspersky Free are un impact minim asupra resurselor hardware, deci este recomandat să fie instalat și pe calculatoare mai vechi.

Există și două versiuni contra cost, numite Kaspersky Internet Security și Kaspersky Total Security, care oferă câteva opțiuni în plus, cum ar fi protecție când faceți cumpărături online sau protecție parentală. Dar pentru pentru majoritatea utilizatorilor versiunea de bază gratis este suficientă și fără aceste opțiuni care de multe ori nu sunt folosite niciodată.

Cu adevărat foarte bun acest antivirus gratuit, merită încercat. Link pentru download.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here