Acasă Aplicații Android Antivirus Android: cele mai bune aplicații gratis care protejează telefonul de malware

Antivirus Android: cele mai bune aplicații gratis care protejează telefonul de malware

Download cel mai bun antivirus Android gratuit 2019 care vă protejează telefonul de malware, virus, spyware, trojan și ransomware.

42
0
Poză cu cel mai bun antivirus android gratuit pe Google Play

Ca să evitați să infectați telefonul Android cu malware sunt două reguli simple de respectat: trebuie să folosiți doar aplicații de pe Magazinul Google Play și să instalați un antivirus Android bun, adică o aplicație care monitorizează sistemul în timp real, elimină și previne instalarea aplicațiilor cu malware (impropriu numiți viruși).

Care este cel mai bun antivirus Android? Este foarte greu de făcut un top pentru că există numeroase soluții de securitate bune, care pot proteja în mod eficient telefonul sau tableta Android și multe dintre sunt gratis.

Mai jos găsiți câteva aplicații antivirus gratis pentru telefon Android și în acest mod puteți să alegeți care antivirus este cel mai potrivit pentru telefonul vostru și modul vostru de utilizare a dispozitivului.

Alegerea aplicațiilor antivirus a fost făcută pe baza evaluărilor care le au pe Google Play și pe cele mai recente teste făcute de AV-Test, un laborator independent care testează toate principalele aplicații antivirus Android.

Avast Mobile Security: poate cel mai bun antivirus Android gratuit

Avast Mobile este una dintre cele mai bune aplicații antivirus pentru telefoane și tablete Android. Deseori a fost ales drept cel mai bun antivirus pentru Android. În ultimele teste a obținut un punctaj maxim in ceea ce privește detectarea amenințărilor și impactul asupra sistemului.

În prezent are peste 100 de milioane de instalări, iar recenziile sunt peste 5,3 milioane cu o medie de 4,5 stele din 5.

Avast Mobile controlează automat toate aplicațiile instalate pe telefon, include unele funcții pentru protecția intimității și verifică securitatea rețelelor Wi-Fi. Verifică în timp real și aplicațiile care doriți să le instalați sau fișierele pe care le salvați pe dispozitiv.

În plus, antivirusul Avast Mobile mai oferă și o funcție de curățare telefon care elimină fișierele inutile, blochează apelurilor nedorite și optimizează consumul bateriei.

Avast Mobile este o aplicație gratis, dar cu publicitate în interfață. Există posibilitatea să eliminați publicitatea cumpărând un abonament și în acest caz deblocați și alte funcții utile, cum ar fi antifurtul, blocarea aplicațiilor cu parolă și asistență directă.

În orice caz, publicitatea nu este deranjantă, deci dacă doriți doar să aveți instalat pe telefon un antivirus Android bun, versiunea gratis este perfectă. Link pentru instalare.

Bitdefender Free: un antivirus Android gratis și bun, dar cu puține opțiuni

Versiunea mobilă Bitdefender ocupă întotdeauna un loc fruntaș în testele comparative. Este un antivirus dezvoltat de o companie românească.

În prezent Google Play arată că are peste 5 milioane de instalări și peste 85 de mii de feedback, cu o medie de 4,5 stele din 5.

Scanarea este foarte rapidă și are un impact foarte redus asupra resurselor hardware, dar din păcate, versiunea gratuită oferă doar antivirusul, dacă doriți alte opțiuni trebuie să le cumpărați.

Țin să evidențiez că nu există nici o diferență în ceea ce privește motorul antivirusului între versiunea gratis și cea premium, deci dacă sunteți interesați să aveți instalat pe dispozitivul Android doar un antivirus bun, atunci Bitdefender este soluția ideală.

Dacă doriți să treceți la versiunea premium, pe lângă excelenta protecție oferită, Bitdefender mai oferă și unele funcții utile, cum ar fi controlul paginilor web în timp real când navigați pe internet și să localizați dispozitivul, eventual să blocați și să ștergeți datele importante de pe telefon de la distanță, în cazul în care pierdeți telefonul sau vă este furat.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții gratis pentru protecția telefonului vostru, Bitdefender merită încercat. Link pentru instalare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here